Wednesday 17 June 2009

Baixada cap al Colorado: algo inexplicable

Despres de passar una nit dolenta, nervios pensant que pillaria molt en l'excursio, sobretot pel cal$at, ens hem aixecat i hem sortit cap al parc! Hem deixat el cotxe a un parking aprop d'on arribarem (el cami de pujada i baixada son diferents) i hem agafat un parell de busos per anar a l'inici del trail de baixada: el south kaibab trail. L'espera dels busos ha sigut llarga tot i nomes haver de fer com 5 km i al final hem comen$at a caminar a le 6:40. L'espectacle que se'ns presentava al davant es dificil d'explicar.



Despres dels primers metres de baixada, he vist que el cami tampoc no era tant inclinat com deien. No es que sigui pla, pero tampoc no res impossible, aixi que a poc a poc els nervis han desaparegut. Apart, tenia decidit que a les 3 hores de baixar faria mitja volta cap amunt, seguint la teoria de que tardes el doble a pujar que a baixar, fent un total de 9 hores d'excursio.

A mesura que hem anat baixant, teniem vistes mes expansives de tot el canyo. Es algo molt dificil de descriure lo realment inmens que es i les fotos no li fan massa justicia, pero bueno, com a fotograf aficionat he fet el que he pogut.







Despres de quasi 2 hores de baixada ens hem apropat a la part final del cami fins el Colorado. Es curiosa l'estructura del canyon, perque a 2/3 parts de la baixada hi ha una especie de plana (que es diu tonto per cert): durant mig km no baixa gens el canyon i despres torna a fer una ultima baixada. Aquesta ultima baixada realment sembla un canyon dins del canyon :D







Despres de tant caminar, hem vist la llum al final del tunel! Es podia veure el Colorado, tot i que petit, ja ha semblat com si el poguessim tocar. En aquest moment ja he vist clar que no era tant dificil com ens havien dit a l'hotel l'excursio, aixi que he tingut clar arribar fins al final!!



Finalment en menys de 3 hores des de l'inici, hem tocat les aigues del Colorado (bastant fredes per cert). Hem aprofitat per fer un descans a una especie de platja que hi havia per treure'ns les bambes i menjar i prendre el sol. Per cert, les bambes noves a la baixada m'han fatal perque se'm movien molt... espero que siguin utils a la pujada. Menus mal que portava l'altre parell.

No comments:

Post a Comment